Cyclusbegeleiding

Menstrueren, zowat de helft van de aardbolbewoners wordt ermee geconfronteerd.

Wist je dat je menstruatie niet alleen de staat van je vrouwelijke hormonen weerspiegelt, maar jou ook een idee geeft van je algemene fysieke toestand? Een kanjer van een barometer dus.

Verloopt jouw menstruatie niet altijd even vlekkeloos? Loop je tegen moodswings, krampen, pijn, cravings of grote vermoeidheid aan? Wellicht het signaal dat je hormonen uit evenwicht zijn. Last? Dapper als we zijn proberen we ons maar al te vaak in ons eentje te redden.

Als cyclustherapeut kan ik je leren inzicht te krijgen in je cyclus. Want wie weet kamp je met aandoeningen zoals PMS, PMDD, endometriose of PCOS of heb je gewoon last van de peri-menopauze…

We gaan samen op zoek hoe we de balans in je leven kunnen herstellen, zodat je minder last hebt van pijn en je terug blaakt van vreugde en zelfvertrouwen. Ik stel, in overleg met jou en volgens hetgeen voor jou haalbaar is, een behandelingsplan op op vlak van voeding, leefstijl en beweging, zodat je menstruatie geen vijand meer is.

Een menstruatiecyclus “in flow” kan je immers in jouw voordeel gebruiken. Die biedt jou ondersteuning en structuur. Je leert te leven op een manier waar jij en je lijf blijer van worden, je vrouw-zijn wordt versterkt.

Zin om jouw cyclus in je voordeel te gebruiken? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Er zijn geen items gevonden.
Cyclusbegeleiding

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x