Over mij

Over mij 

Hallo, ik ben Katrien Favere. Als zelfstandig coach help ik al wie graag voor anderen zorgt.
Val je even stil? Dan zoek ik met jou waar het schoentje wringt. Dat doe ik zonder te oordelen, maar wel met volle aandacht, zorgzaamheid en empathie. Zodat je al wat overbodig is, kunt loslaten en terug in beweging komt. Of zodat je minder eenzaam bent in wat je doormaakt.
Daarnaast help ik als consultant bedrijven bij werving en selectie, stress en burn-out, maar werk ik ook met leidinggevenden en teams om verbindend te leren communiceren en strategisch te groeien. Aangenaam!

Mijn achtergrond
Vandaag maak ik mijn droom waar en stel ik me ten dienste van anderen, met de nodige diploma’s op zak (zoals Creatief-Fysiek Coachen en licenties Stress- en Burn-out Coach en NLP Practitioner ).
Voordat ik me volop kon uitleven als zelfstandige, bekleedde ik 25 jaar lang directiefuncties in de farmaceutische wereld. Daar pluk ik nu de vruchten van, want ik nam een rugzak vol mensenkennis mee. Ik ken het belang van je eens te kunnen "spiegelen"...Ik besef hoe moedig je moet zijn om je kwetsbaar op te stellen, hoe mooi het is om volgens je waarden te leven, hoe bepalend de stijl van leidinggeven kan zijn, hoe mensen binnen een team functioneren, hoe je betere resultaten boekt door écht jezelf te zijn, hoe stress je kan nekken én hoe je veerkracht kunt opbouwen. Daar ben ik dankbaar voor.

Hoe ik jou help
Zowel als coach als in het bedrijfsleven werd ik al geconfronteerd met heel wat problematieken. Vanuit die bagage kan ik met jou aan de meest uiteenlopende blokkades werken. Met veel respect voor jouw situatie ga ik op zoek naar de beste manier om jou te helpen. Door een fysiek of zelfs speels aspect in te zetten om je los te maken van het rationele, als dat nodig is. Door er met een combinatie van doelgerichtheid, maar ook altijd de nodige zachtheid, voor te zorgen dat je vooruitgaat.

Wat ik jou beloof
Ik help je om terug meer vreugde en vertrouwen te vinden in wat je doet. Samen herstellen we jouw contact met de ander. Maar je vindt vooral jouw grootste geschenk terug: het contact met je eigen ik!

Dat is wat ik doe, dat is waar ik voor ga. Want iedereen heeft recht op zijn of haar plek in de wereld, in verbinding met anderen en met zichzelf.  

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x