Fans

Katrien is een positieve dame die weet waarover ze spreekt en waar ze mee bezig is. Dankzij haar hulp ben ik mijn burn-out te boven gekomen. Katrien geeft tips en trics om met stress om te gaan die je dan zelf in de praktijk kan toepassen en die echt wel helpen. Ze liet me stilstaan bij zaken die voor mij heel relevant waren en waar ik aan kon werken (en ze helpt je daarbij) zodat ik een situatie nu anders benader en me anders opstel. Dank je wel Katrien!!!

H uit Izegem


Ik was super nerveus om naar een onbekende coach te stappen. Mijn job als verpleegster doe ik héél graag, maar door de steeds hoge werkdruk was ik gewoon op van de stress. Rustige gesprekken met Katrien leerden me hoe ik beter voor mezelf kan zorgen, zodat ik weer plezier krijg in mijn werk en de contacten met mijn patiënten. Ik weet dat het vooral aan mezelf werken is, met vallen en opstaan, maar met de hulp van Katrien krijg ik nieuwe inzichten en boek ik vooruitgang.  Thanks voor je steun! 

KV uit Kortrijk   


Katrien is een heel empathische en krachtige madam. Wanneer je bij haar in de ruimte bent voel je jou meteen op je gemak. Ze straalt rust en zorg uit. Ze laat jou geloven in je eigen kunnen. Kortom Katrien is een pareltje van een coach met een heel groot hart. Ik kan ze als 'collega-coach' alleen maar aanbevelen ❤ 

JDM uit Sint-Niklaas


Als zelfstandige had ik de indruk dat ik steeds tegen dezelfde miserie aanliep. De uitdagingen van mijn zaak en privéleven combineren was ongelooflijk moeilijk. Iets uit handen geven lukte me niet. Ik vocht als een gek om mijn hoofd boven water te houden. Er begon steeds meer te ontsnappen. Ik had zin om er de brui aan te geven en vertelde dit aan een vriendin. Ze sprak me over Katrien. Bij de eerste online coaching klikte het meteen. Katrien luisterde naar me op een bijzondere manier, ze is zacht, maar heel doelgericht. Dat had ik nodig. Ik heb het gevoel dat ik nu beter met de stress kan omgaan, ik ben zo ongelooflijk blij met deze coachings. Ik doe veel meer wat ik graag doe en heb een aantal zaken overboord gegooid of doorgegeven. Mijn leven lijkt zo anders, ik heb er gewoon weer zin in.

 Ann V. Gent     

Ik voelde mij direct op mijn gemak tijdens het eerste gesprek met Katrien. Ik wist al dat ik mijn job zou opzeggen maar ons gesprek bevestigde hoe nodig dat was. Ze deed een paar rake observaties over mezelf die ik zelf nog niet doorhad en oa door een ademhalingsoefening besefte ik hoe zeer gestresst ik wel was.

Met haar hulp leerde ik een betere ademhalingstechniek en ze gaf me wat simpele en duidelijke to do’s en next steps mee. Katrien is echt begaan met haar klanten en haar aandacht tijdens ons gesprek was volledig op mij gericht. Ze is meevoelend maar ook oplossingsgericht en enthousiast naar de toekomst toe. 

NinaContacteer Katrien

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x